Training Fysieke Weerbaarheid

Inhoud van de training

Het gaat er niet om dat je de beste bent. Het gaat er om dat je beter bent dan gisteren. Dat geldt ook voor fysieke weerbaarheid. Hoe weerbaar bent u?
Door middel van deze training leert u of uw team hoe fysieke weerbaarheid in de praktijk tot uiting komt. Wij leren u geen trucs, maar laten u ervaren wat agressie en onbalans met u doen, waar uw persoonlijke grens ligt en wat uw natuurlijke reactie is. Daarna leren wij u effectief om te gaan met de verschillende vormen van agressie. (Zelf)controle en veiligheid worden werkelijkheid voor u. Dit zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk steviger in uw schoenen komt te staan!

Deze training is toegespitst op de praktijk. Daarom wordt onder andere een persoonlijke inbreng van cursisten op prijs gesteld. Door middel van een combinatie van theorie en praktijk leert u (her)balans in uw werk te krijgen. De trainers zijn ervaren en weten wat hen te wachten staat.

Asserti Traint & Coacht verzorgt een onderdeel van deze training. Zij leert u onder andere:

  • Basiskennis in gedragsproblematiek;
  • Inzicht in eigen gedrag en houding;
  • Inlevingsvermogen; in kunnen spelen op de begeleidingsbehoefte van de cliënt;
  • Verbetering van eigen communicatieve vaardigheden in stressvolle situaties;
  • Het aanleren van fysieke weringen;
  • Samenwerken met teamleden onder stressvolle situaties.

Het resultaat van deze training is onder andere:

  • Het vergroten van uw zelfvertrouwen. Na deze training bent u zekerder van uzelf;
  • U kent uw persoonlijke grenzen en u weet bewust hoe u hiermee om moet gaan;
  • U weet hoe u veiligheid moet creëren voor uzelf en uw naaste;
  • Het beheersen van diverse gesprekstechnieken.

Deze geheel verzorgde training is gericht op iedereen die in de praktijk in aanraking komt met (fysieke) weerstand. De groepsgrootte bevat maximaal 12 cursisten.

Agenda en locaties

Maandelijks volgen nieuwe inschrijfdata op andere locaties.

De duur van de training is één dag van 09:00 uur tot 16:30 uur inclusief een goed verzorgde lunch.

Investering

De kosten van de training Fysieke Weerbaarheid bedragen € 255,- inclusief BTW. U dient dit bedrag bij inschrijving te betalen aan de hand van de factuur. Voor dit bedrag volgt u de ééndaagse cursus. Vooraf krijgt u het lesmateriaal thuisgestuurd met een inleidende opdracht.

De training bevat daarnaast een goed verzorgde lunch, onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank en diverse lekkernijen.

Tevens ontvangt u aan het einde van deze dag een certificaat.

Overige informatie

Heeft u naar aanleiding van deze training behoefte aan meer informatie of is u nog iets niet helemaal duidelijk? Schroom niet en neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij staan u graag te woord!