Trainingen

Het gaat er niet om dat je de beste bent, het gaat erom dat je beter bent dan gisteren!

Trainingen voor zorg

Voor medewerkers in de zorg en de begeleiding worden vanuit onze eigen trainingslocaties in Barendrecht en Ruurlo trainingen of workshops volledig op maat samengesteld.

Indien u de beschikking heeft over een eigen trainingslocatie binnen uw zorginstelling kan dit eveneens een optie zijn.

Maatwerk voor zorg

De trainingen worden alleen in de vorm van maatwerk aangeboden. Dit betekent dat de doelen, de duur, de inhoud, de werkwijze en de data in onderling overleg worden vastgesteld.

  • Moeilijk verstaanbaar gedrag in de dagelijkse praktijk
  • Omgaan met agressie in de zorg
  • Weerbaarheidstraining
  • Structuur bij ASS (autisme spectrum stoornis)
  • Vrijheid beperkende maatregelen

Werkwijze

Onze aanpak is praktisch en resultaatgericht. Er worden haalbare doelen gesteld waarbij inbreng en participatie van de deelnemers vanzelfsprekend is.

Wij werken samen met ervaren trainers die goed op de hoogte zijn van uw praktijksituatie. Op verschillende manieren worden door u ingebrachte praktijksituaties besproken en er wordt op een veilige manier geoefend om zowel theoretisch als praktisch het gedrag beter “te kunnen verstaan”.

Bent u op zoek naar:

… de meest efficiënte en effectieve manier om de deskundigheid en expertise van meerdere zorgverleners en begeleiders tegelijk te verbeteren?

… gespecialiseerde trainers die met jarenlange praktijkervaring hun kennis in de zorg delen op een zeer praktijkgerichte en resultaatgerichte manier en in een veilige omgeving?

… de ideale manier om ervoor te zorgen dat uw zorgverleners en begeleiders beter om kunnen gaan met complexe en uitdagende situaties die op de werkvloer voorkomen?

… de oplossing om uitgaande van uw eigen behoefte aan deskundigheidsbevordering een training helemaal op maat samen te stellen wat betreft doelen, duur, inhoud, werkwijze, data en locatie?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Zie onderstaande brochure als voorbeeld hoe één van onze trainingen – Omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag – wordt ingevuld.

Vraag vrijblijvend de brochure van de training aan voor uw organisatie door het formulier hiernaast in te vullen.

Tevens kan de training altijd op maat gemaakt worden, zodat deze aansluit op uw wensen.